Find dygtige IT-programmører

-og få et ekstra højtuddannet kort på hånden til jeres IT-udvikling

Er I på udkig efter en udvikler med de tekniske evner og personlige styrker, der passer til jeres afdeling eller nye projekt? Det kan blive langsomt og vanskeligt. I Danmark er der underskud på dygtige IT-programmører.

Hos Russit giver vi jer adgang til vores tætvævet talentmasse. Vi finder og sætter jer sammen med en engageret medarbejder, der styrker jeres IT til en brøkdel af danske priser. Allerede inden for 5 dage, kan I se valgmulighederne for ny handlekraft i afdelingen.

Vores russiske, ukrainske og hviderussiske IT-udviklere har mange års erfaring som både junior- og seniorudviklere, front- og backenders med bred kompetenceprofil og portefølje. De er bl.a. stærke i:

Outsourcing gjort helt ligetil

Der kommer ingen overraskelser. Hver måned betaler I os et fast beløb, som går til faciliteter og løn. Vi stiller samarbejdet op, så det passer til jeres eksisterende struktur. Se trin for trin, hvordan vi finder din nye kollega

I slipper for tunge arbejdsgange, mellemled og fejlslået kommunikation fra mellemledere. Vi er altid til rådighed og hjælper gerne med at få ryddet op, hvis der er kommet rod i samarbejdet.

Én dedikeret IT-udvikler til jer - I slipper for at blive kastet rundt mellem konsulenter uden forståelse for jeres projekt. Når I ansætter en programmør bliver han eller hun en integreret del af jeres virksomhed.

Kulturelt tilkoblet. Det er måske en overraskelse, men virksomhedskulturen i Rusland, Hviderusland og Ukraine minder meget om den danske. I får derfor ikke bare en ukritisk udvikler, men en kompetent og idérig medarbejder, der ønsker at bidrage til at udvikle virksomheden sammen med jer.

Koordinering. Alle vores kandidater begår sig sikkert og stabil på engelsk og I vælger selv, hvordan I vil have kommunikationen til at foregå fx. igennem jeres nuværende kanaler i virksomheden.

Klar i åbningstiden. Der er én times forskel fra København til Kiev og Minsk hvilket gør det nemt at få fat i jeres ukrainske-russiske IT-udvikler. Kombiner det med en 40 timers arbejdsuge, gør det, at jeres nye kolleger er klar, når I er.

Trygt og testet forløb

Om vi skal bygge en platform fra bunden eller I har en eksisterende platform, der tørster efter flere kræfter, så gør vi det ukompliceret at gå i gang.

 • Vi spørger. Som det allerførste i vores samarbejde dykker vi ned i jeres virksomhed og jeres behov. Vi går i detaljer om jeres forretning og de platforme, som I ønsker at støtte med en ekstra kompetent ressource. Det oversætter vi sammen til de tekniske kompetencer og tidligere erfaring, som I har behov for.
 • Vi forstår. Fra det tekniske til det det personlige. Vores ambition er, at jeres samarbejde skal være gnidningsfrit og så udbytterigt som muligt. Vi beder jer derfor sætte os ind i kulturen i jeres virksomhed og det team, som udvikleren bliver en del af. Søger I en kandidat, der kan tage projektet i nye retninger eller en detaljeorienteret, der kan sikre, at alt er, som det skal være?
  - Det er først, når vi helt har forstået jeres behov, at vi går i gang. -
 • Vi gennemgår vores tætte netværk af over 600 kompetente IT-udviklere.
 • Vi udvælger en håndfuld. Vi tager dem igennem tests i både sprog og tekniske evner og afholder indledende samtaler.
  - Inden 5 dage vil I sidde med et udvalg af IT-folk håndplukket til jer. -
 • I vælger dernæst, hvem I vil have til samtale. Over Skype eller lignende får I mulighed for interviewe kandidaterne, hvor vi sidder med, for at støtte jer.
 • I bestemmer. Når I har fundet den ideelle kandidat underskriver I sammen en kontrakt og afgør, hvordan samarbejdet skal forløbe.

 

Vi er klar til at støtte, hvis I ikke er tilfredse og med en måneds opsigelse, kan I til hver en tid opsige samarbejdet ubesværet

I har mulighed for at få jeres nye IT-udviklere til at sidde på jeres kontor og arbejde tæt med jeres in house team en uge om måneden. Det kalder vi 1-3 modellen. Ring til os for at høre mere om denne model.

Gode rammer om hverdagen

Sammen med lokale HR-medarbejdere har vi arbejdet ambitiøst for at opbygge de mest eftertragtede rammer til vores ansatte.

Fra de store ting som et åbent og inspirerende kontorlandskab med plads til faglig sparring og en kontorkultur, der er klart genkendelige for danske øjne - til de vigtige detaljer som morgenmadsordning og god forbindelse til offentlig transport.

Når vi ansætter nye udviklere udvalgt til jeres IT-projekt eller afdeling, bliver de en del af det kontorfællesskab.

I er altid velkomne til at besøge kontoret og opleve jeres medarbejders hverdag.

Lær jeres nye IT-programmør at kende

I kan forvente, at alle vores kandidater lever op til de høje danske standarder, og vi tester selv deres tekniske og sproglige kompetencer. I får hertil også:

 • En udvikler, der tidligere end danske specialiserede sig. Som derfor er grundigt kendt med den teknologi, I har behov for.
 • En udvikler, der trods en ung alder har overraskende meget erfaring. Da de specialiserer sig hurtigere, kommer de hurtigere igennem skolesystemet. Som 27 årig er det derfor normalt at have mere end 6-7 års erfaring.
 • En udvikler, der er skolet i et system med klar fokus på matematik og datalogi -grundstenene i IT-udvikling.
 • En udvikler, der er motiveret og mere engageret. Der er kamp om de gode projekter og arbejdspladser i Østeuropa, derfor oplever vi, at cases med internationalt perspektiv tiltrækker de dygtigste IT-udviklere

En kollega - ikke en konsulent

Får I en Russit-programmør, får I en medarbejder på lige fod med jeres egne IT-folk. I vil kommunikere og samarbejde direkte med den enkelte uden mellemmand eller bindeled. I starten af jeres samarbejde rådgiver vi og støtter processen.

I behøver ikke at tænke kontor, udstyr, lønninger og jura - det tager vi os af.

I kan til gengæld glæde jer over fleksibilitet, dyb virksomhedsforståelse og ubesværet arbejdsgange, der kommer med, når I ikke bare får en konsulent men en kollega.