Co-sourcing

- En moderne IT-strategi og udbytterigt outsourcing

Tid til at følge med – nye IT-strategier

De sidste 10 år har outsourcing kun været i udvikling og bliver mere og mere anvendt i europæiske virksomheder. Det ledende forretningsmagasin Forbes har kaldt outsourcing “the new normal” Det er en IT-strategi, der kommer som svar på en teknologisk udvikling, hvor der konstant luer øget krav til præstation og sikkerhed: Fra AI til cyber security.

I takt med at flere virksomheder styrker sig gennem outsourcing, er vi med til at udvikle sofistikerede og strategiske samarbejdsformer.

Co-sourcing er en af de nye former, vi har brugt til hjælpe virksomheder de sidste 10 år. Når I vælger at co-source, rekrutterer I udenlandske medarbejdere, der bliver direkte integreret i jeres eksisterende team. Det er en mere enkelt version af outsourcing. I sparer unødige mellemled væk, og står tilbage med en stor grad af handlerum, når I får en medarbejder kun til jer.

 

 

"Hvor stor er besparelsen?"

Hvor outsourcing før var en spareøvelse, er fokusset nu skiftet til at være et strategisk tilvalg, der frigiver in-house ressourcer og giver adgang til nye markeder.

Samtidigt med at I kan forvente at spare 30-50% af de danske priser

 

 

Et co-sourcing samarbejde kan åbne op for:

  • Adgang til et nyt marked for jeres produkter og services.
  • Den nyeste teknologi. Er I klar til IoT-udvikling eller AI? Russits udviklere har brede faglige kompetencer og adgang til den allernyeste teknologi.
  • Øget agilitet i jeres virksomhed. Bliv i stand til at håndtere uforudsete IT-udfordringer og nye muligheder.
  • Plads til eksperimentering - En dedikeret medarbejder i inspirerende rammer giver jer mulighed for at teste og udvikle nye idéer uden at miste dyrebare in-house ressourcer.

Vil I høre mere, om hvad et co-sourcing samarbejde kan give jer?

Find og fasthold IT-folk

Det er ikke lige til at finde en kvalificeret udviklere herhjemme. I Danmark har vi et stort underskud på dygtige IT-folk, da efterspørgslen på IT-løsninger kun er steget over de sidste år. De veluddannede og kompetente flygter til de allerstørste virksomheder.

Det gør IT-udvikling utilgængeligt og vanskelig for de fleste virksomheder. Derfor ender mange projekter med at blive på tegnebrætter, kæmper med at komme i mål eller sikre den løbende udvikling i takt med teknologien.

Det tilbyder vi et alternativ til.

Udviklere taler samme sprog

-Java, Ruby on Rails, PHP…

Det er ikke uden grund, at IT-branchen er en af de suveræne højdespringere, når det handler om at få fortjeneste af co-sourcing. Samarbejdet er bare lettere, når alle taler samme sprog - og inden for IT dominerer fagsproget og kodesproget. Der er en række standarder, arbejdsgange og metoder, der er ens over landegrænser. For jer betyder det, at jeres interne og eksterne medarbejder ubesværet kan samarbejde på jeres projekter.

Fordele ved outsourcing i Østeuropa

Klar i kontortiden

Fra I møder ind og til I slukker lyset efter jer, er din Russit-programmør tilgængelig. Der er kun en times tidsforskel fra København til Kiev og Minsk. Og en længere arbejdsuge på 40 timer gør det gnidningsfrit at samarbejde med Ukraine, Hviderusland og Rusland.

Lave omkostninger

I får adgang til de nødvendige kompetencer og kvalifikationer med 30-50% besparelser sammenlignet med danske standarder. Alt efter erfaring og specialisering kan I få en ny IT-medarbejder fra 15.000 - 18.000 DKK om måneden.

Grib potentialet

I Rusland, Hviderusland og Ukraine uddanner de 80.000 inden for IT hvert år. Langt flere end der er job til. Derfor går mange højtuddannede ledige. Der er I med til at få kvalificeret, håndarbejdende i arbejde samtidig med I er spare ressourcer.

IT i højsædet

Matematik og datalogi er hjørnestenene for uddannelsessystemet i de tre lande. Det har gjort kodning og systemudvikling til en olympisk disciplin, som alle unge stræber efter.

Tech-specialister

De 3 nabolande satser benhårdt på at være førende inden for de nyeste teknologier. Specialiseringer inden for kunstig intelligens, blockchain, fintech og accelerator-programmer har gjort, at de rangerer blandt verdens bedste.

Adgang til markedet

Med en stabilt voksende økonomi på tværs af de tre nabolande får I som samarbejdspartner to ting: 1) En vished om, at levekvalitet for jeres udviklere er i gode rammer - også i den nærmeste fremtid. 2) En adgangsbillet til et nyt, attraktivt og købekraftigt marked til det software og service, I udbyder. Specielt hvis I er SaaS virksomhed.

I kender kulturen

Man skulle ikke tro det, men I vil opleve, at vores russiske, hviderussiske og ukrainske udviklere passer godt ind i en dansk virksomhedskultur. De er ikke bange for at byde ind med forslag til forbedringer. De har en uformel og åben tone, der gør kommunikation let. Og de er engageret i den virksomhed, de er i.

Ikke en tur til Mars

Vi er kun 2,5 timer væk med fly. Med daglige flyafgange til både Kiev, Minsk og Skt. Petersborg kan du altid kom ned og besøge din udvikler eller team. Vi sørger for alt det praktiske er på plads, så I blot skal booke en flybillet. Vi sender også gerne dine udvikler til Danmark i det omfang I har behov for.