App udvikling

Det kan være svært at finde den rette leverandør til at levere den ønskede kvalitet til en fornuftig pris. Desværre betyder det for mange, at de må gå på kompromis med enten kvalitet eller pris. Hos Russit har vi gjort det nemt for dig. Vi mener ikke, at kvalitet behøver at vælte budgettet. Vi tilbyder udvikling af native, web og hybride apps med en garanteret besparelse på mindst 20% i forhold til markedsprisen.

RUSSIT

Android

Russits programmører har stor erfaring med udvikling af Android-applikationer af højeste kvalitet til diverse anvendelsesområder. Med vores solide know-how og baggrund indenfor java-teknologier hjælper vi dig med at bringer dine ideer til markedet uanset om du ønsker at få udviklet spil, business-software, social platform eller noget helt andet. Hos Russit vægter vi personlige relationer højt. Derfor guider vi vores kunder igennem hele udviklingsprocessen, så slutproduktet er 100% skræddersyet efter dine behov. Vi supplerer også gerne din Android-applikation med en web-løsning.

RUSSIT

IOS

Har du brug for en stabil og sikker platform til din forretning er en IOS-applikation det bedste valg. Stilfuldt look, superb brugervenlighed og professionel support er standard hos Russit. Vores IOS-programmører har mange års erfaring med at udvikle IOS-applikationer og vi bruger altid de nyeste teknologier og frameworks på markedet, så vi kan levere stabile og brugervenlige front-end- og back-end-tjenester.

RUSSIT

Web udvikling

Vi skaber avancerede internet eller intranet løsninger med fokus på de teknologiske aspekter af programmering, konfiguration, test og implementering. Gennem årene har vores programmører haft en central rolle i web-projekter baseret på højteknologisk software. Du kan læse mere om vores kompetencer ved at trykke HER.

Din idé – vores passion

Hos Russit er vi bidt af programmering og softwareudvikling. Derfor kan du være sikker på, uanset hvilken softwareudvikling du har behov for, at få den højeste kvalitet og professionel support. Vi opererer ikke med avancerede outsourcing kontrakter og du vil aldrig opleve grimme økonomiske overraskelser. Vi tror på enkelthed og gennemsigtighed som kerneelement i vores forretning.

Det er derfor yderst vigtigt for os, at du er helt sikker på udviklingsprocessen og hvordan vi bruger din kostbare tid og dine penge. Vi har lavet en kort og klar oversigt over udviklingsprocessen og dine fordele ved at co-source med os.

Processen Dine fordele
 • Du kan med fordel starte med at udfylde en foreløbig kravspecifikation til dit software ved at trykke START.
 • På baggrund af din henvendelse vil vi tage kontakt til dig og sammen udarbejde en detaljeret kravspecifikation til dit software, så vi kan komme med et højkvalificeret bud på opgavens pris og leveringstid.
 • En kravspecifikation er noget, du ejer og først ved tilbudsaccept går vi i gang med udviklingen.
 • Vi deler opgaven op i flere udviklingsfaser og du får stillet et projektværktøj til rådighed, så du kan følge med i, hvor langt vi er med udviklingen og hvad næste skridt vil være.
 • Sammen med dig definerer vi deadlines for udviklingsfaserne, hvor vi løbende afregner for præcis den del af projektet. Dette giver dig fleksibiliteten til at styre processen og ressourcefordelingen.
 • Efter projektets afslutning får du løbende support i det omfang, du behøver det, og vores trofaste programmører står altid til rådighed for evt. ændringer eller videreudvikling.
 • Uforpligtende tilbud.
 • Timeprisen som starter helt ned til 250 kr.
 • Adgang til projektværktøjer så du har 100% overblik over udviklingsfasen.
 • Adgang til valideringsværktøjer så du får 100% indsigt i koden og dens kvalitet.
 • Dansktalende support og rådgivning.
 • Fleksibiliteten i udviklingsprocessen – betal pr. udviklingsstadie.
 • Skalérbarhed – ønsker du et fast team af udviklere til vedligeholdelse ellerruss videreudvikling af din software kan du med fordele benytte dig af vores service Lej en Russit programmør eller team. Læs mere HER.