Rammerne og rådgivningen til din rekruttering af IT-kompetencer

Stærke IT-kompetencer specielt til jer

Når potentialet er så stort, hvorfor gør vi ikke brug af det?

Vi er en virksomhed med rødder i både Rusland og Danmark og med baggrund i softwareudvikling og HR. I mange år har vi set på både det danske og russiske IT-markedet udefra og undret os: Når det bugner med IT-kompetencer og erfarende IT-folk, hvorfor kæmper danske virksomheder så med at finde udviklere?

Vi har samlet et stærkt netværk af dygtige udviklere og lavet en kontorplads i Minsk, Kiev og Skt. Petersborg med rammer og faciliteter på højde med danske standarder. Det har vi gjort for at gøre det tilgængeligt, trygt og struktureret for europæiske virksomheder at nå den enorme talentmasse som Østeuropa rummer.

Vi vil…

Hjælpe jer med at gøre jeres IT mere overskuelig. Vi har erfaring med at udvikle i alt fra PHP og C# mm. Hvad er jeres behov?

  • Få plads til at eksperimentere og implementere den nyeste teknologi
  • Gør plads til konkurrencedygtig udvikling
  • Få et trygt samarbejde med lave omkostninger
Skal vi hjælpe med IT-kompetencer?

Jeres kontaktperson

Vi er opsat på, at få vores samarbejde til at fungere fejlfrit. Først og fremmest evaluerer vi sammen hvilke IT-kompetencer, der vil hjælpe jer til at se resultater, men I kan også forvente af os, at

  • Vi er hudløst ærlig og rådgiver jer, om en projektansat eller fastansat er det, I behøver.
  • Vi kender udfordringerne ved både co-sourcing og IT-markedet, og vi peger dem ud for at sikre at din idé lykkedes
  • Med solid erfaring inden or software udvikling, programmering og international rekruttering tilbyder vi skræddersyede løsninger til vores kunders behov.
  • Undrer I jer over noget i jeres samarbejde skal bruge en ny retning eller kommer i tvivl, så er vi her. Vi altid fortrolige og klar på finde en løsning.

Rykker Østeuropas IT-kompetencer lidt tættere

Der sker meget i Rusland. Medierne domineres af storpolitik. For den almene russiske borger er overskrifterne med til at skævvride forestillingen om, hvordan det er at være russisk. Værre endnu, så er det med til at distancere de kompetente russere fra Europa. Vi ønsker at trække Europa lidt tættere på de talenter, der gemmer sig bag overskrifterne til fælles udbytte.

For jer betyder det at dygtige, dedikeret og billige IT-kompetencer. Og for de IT-folk er det muligheden for en karriere med god løn, spændende opgaver og internationalt perspektiv.

Hverdagen for din udvikler

Vores kontor er et stort hjem for teams, der arbejder for forskellige virksomheder rundt om i verden. Typisk starter vores dag med en god kop kaffe hvor vi udveksler ideer og nyheder. Der er virkelig inspirerende og venlig atmosfære, som gør at udviklerne er motiverede og produktive. Vi organiserer regelmæssige møder for at dele nyeste viden og skabe professionel sparring. Vi afholder også teambuilding kurser for at knytte medarbejdere tættere sammen.

Julia Grom – HR specialist